O Kız Dizisinde Tüm Gerçekler Ortaya Çıktı! O Kız Dizisinden Tepki Çeken Karar..

0

O Kız dizisinin 15. bölümünde açığa çıkacak olan şaşırtıcı detaylar bütün seyircileri şok edecek ve O Kız dizisinin yeni bölümünde izleyenler ekran başında şekilden şekile girerek büyük bir gelişme daha açıklanacak. Erkan Petekkaya’nın Kanal D ekranlarında göstermiş olduğu muhteşem oyunculuğuyla bütün hafta sosyal medya üstünde dev yankı uyandırdı. Bunun yanı sıra Sitare, Zeynep, Doruk ile Ozan arasında gerilim git gide artarak heyecanı bir hayli yükseltiyor.

Erkan Petekkaya, Ali Öner, Cengiz Orhonlu, Dilin Döğer ve Sezin Akbaşoğulları’nın kadrosunda yer almış olduğu O Kız dizisi yeni bölümleri ile büyük bir merak içerisinde bekleniyor. Geçmiş olduğumuz haftalarda Kanal D ekranlarında yayınlanmış olan O Kız, henüz reytinglerde çok büyük bir gelişme elde edemese bile geniş bir seyirci kitlesini ele almış durumda.

Babasına annelik yapmak zorunda kalmış olan Zeynep’in hikayesi seyircilerin dikkatini bir hayli üstüne çekmeyi başaran Ozan, Doruk ve Sitare arasında yaşanan gerilim de O Kız disindeki işleri git gide karıştırmaya başladı.

Bu günlerde sosyal medya fenomenliğinin arkasında yaşanmış olan gerçek hayatlarıda ele alarak ekranlara taşımış olan O Kız dizisinde aklı geri olan Kadir karakterine can veren Erkan Petekkaya’nın oyunculuk performansı izleyenlerin nefesini kesiyor.

O Kız dizisinin 13. bölümünde Zeynep’in annesi olan Melek’in, “Kadir bana tecavüz etti” sözlerini dile getirerek ekranlarda büyük ilgi çekti. Ortaya çıkmış olan bu detay ise herkesin ağzını açık bırakırken, bu durumun gerçek olup olmadığıysa ilerki bölümlerde kesin olarak bilinecek.

O Kız 14. yeni bölümünde Zeynep’in Melek’in yanında Sitare’ye “anne” demiş olduğunu gören seyirciler şok olacak.

O KIZ 14. BÖLÜM FRAGMANI RESMİ OLARAK YAYINLANDI!

O Kız dizisinin yeni bölümünde Kadir’in çok sevmiş olduğu eski eşi Melek’in, Müjgan adı ile diziye dahil olması gerilimi bir hayli arttırmışken, Doruk ile Sitare arasında yaşanmakta olan hesaplaşmanın sonu büyük olay olacak!

Geçmiş olduğumuz bölümlerde Somer soyadı ve bütün mirası elinden alınmış olan Sitare olanları hazmedemeyerek intihar etti. O Kız dizisinin yeni bölümünde Zeynep’in hastaneye kaldırılmış Sitare’ye “beni bırakma ne olur” sözlerini dile getirirken doktorun, “neyi oluyorsunuz?” sorusuna vermiş olduğu “o benim annem” cevabı yürekleri sızlattı! Üstüne üstlük yanında gerçek annesi bulunuyorken…

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir