Ünlü Oyuncu Gönül Dağı'nın Yolunu Tuttu! Diziye Katıldığı Resmen Açıklandı!

0

TRT 1 dizisine katılacak oyuncu belli oldu. Bir süredir ünlü ismin gelip gelmeyeceği konuşuluyor. Dolayısıyla kendisiyle ilgili merak edilenleri aktaracağız. Oyuncu kadrosuna damgasını vuracak ünlü isme dair başka neler bilmekteyiz? Güncel gelişmeleri sizlerle paylaşacağız. Öte yandan Gönül Dağı dizisinde bizleri nelerin beklediği tek tek yanıt bulacak.

Eren Vurucu Diziye Katıldı

Gönül Dağı dizisine Eren Vurucu’nun katıldığı öğrenildi. Bu haberle birlikte dizide hangi karakteri canlandıracağı merak konusu oldu. Çünkü kendisi yakınen tanınıyor. Rol aldığı çeşitli projelerle de adından söz ettirmişti.

Kimi Canlandıracak?

Ünlü oyuncu Eren Vurucu, Gönül Dağı dizisinde Selma Öğretmenin abisini canlandıracak. Dolayısıyla bu gelişme ile birlikte çeşitli detaylar gözler önüne serildi. Peki ya dizi hakkında başka neler bilmekteyiz? TRT 1 dizisi Gönül Dağı’ndaki son durum ve dahası karşımıza çıkıyor. Oyuncu kadrosuna damgasını vuran isimle ilgili bilinmeyenleri aktarmaya da devam edeceğiz.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir