Oktay Kaynarca Kendi Dizisine Final Kararı mı Aldırdı?

0

Oktay Kaynarca’dan gelen haber dikkatleri üzerine çekti. Başarılı oyuncu dizisi için final kararı mı aldırdı? ATV’deki güncel gelişmeler tek tek yanıt buluyor. Öyle ki merak edilenleri sizlerle paylaşacağız. Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi dikkatleri üzerine çekmişti. İlk bölümleri ile adından söz ettiren dizi, son zamanlarda reyting kurbanı oldu.

Dizi Final Yapacak!

İddialar doğrultusunda dizinin final yapacağı belirtiliyor. Bu noktada dizinin ne zaman ekranlara veda edeceği de sorulmakta. Henüz detaylı açıklama yapılmadığını belirtelim. ATV dizisinde bizleri neler beklemekte? Güncel bilgileri sizlerle paylaşacağız. Resmi açıklama geldiği vakit oyuncular arasında Oktay Kaynarca’nın ne düşündüğü merak ediliyor.

Diziye Önemli Oyuncular Katılmıştı

Öte yandan ATV’deki diziye Ebru Özkan, Pelin Akil, Hakan Karahan, Ali Seçkiner Alıcı, Mina Derman, Pelin Uluksar, Işıl Yücesoy, Gülenay Kalkan ve Erkan Sever katılmıştı. Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin final kararı alması izleyicileri çok üzecek gibi gözüküyor. Dolayısıyla yakın zaman sonra diziye ilişkin yapımcı şirketten bir özet gelmesi beklenmekte.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir