Ünlü Komedyen Beyazıt Öztürk Hayranlarına Müjdeyi Verdi! Beyaz Show Geri Geliyor! Beyaz Show Ne Zaman?

0

Ünlü komedyen Beyazıt Öztürk’ün efsane programı Beyaz Show uzun yıllardır ekranlarda görünmüyor. Beyazıt Öztürk, Beyaz Show hakkında heyecan verici açıklamalarda bulundu.

Gözler, 4 Mayıs 2018 Cuma akşamı yayınlanan sezon finalinin ardından yayından kaldırılan Beyaz Show’un peşinde. Yeniden başlayacağı iddiaları gündemde olan Beyaz Show’un akıbetiyle ilgili gelişme yaşandı. zaman zaman gündem.

Geçmiş olduğumuz günlerde Nişantaşı’nda kameralara takılmış Öztürk’e yeni projelerinin sorulması üzerine. Öztürk, “Beyaz Show ve birkaç proje daha var, karar aşamasındayım” ifadelerini ekledi.

“BEYAZ SHOW’A TEKRARDAN BAŞLAMAK İSTİYORUM”

Beyaz Show’un tekrardan başlayacağı iddialarına da açıklık getirmiş Öztürk, “Teklifler var. 2 sene oldu, ben de çok özledim ve yeniden başlamak istiyorum. Ama henüz net bir durum yok. Beyaz Show seyircisiz olamaz. Program enerjisini seyirciden alıyor. Koronavirüs döneminde de o kadar kalabalığı bir arada toplamak mümkün değil. O yüzden ileride duruma göre hareket edeceğim” sözlerini ifade etti.

En son Nişantaşı’nda kamera karşısına geçen Öztürk’e yeni projeleri soruldu. Öztürk, “Beyaz Show ve birkaç proje daha var, karar aşamasındayım” dedi.

Öztürk, “Aklımda çok şey var ve Beyaz Show bunlardan biri. Beyaz Show’a dönmem için talep var” dedi.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir