Sıfırıncı Gün Dizisinde Adrenalin Tavan Yaptı! Herkese Dolu Dolu Adrenalin Yaşatmaya Geliyorlar!

0

Başrollerinde Engin Öztürk ve Aybüke Pusat’ın yer aldığı aksiyon dizisi büyük ilgi gördü. Hem hikayesi hem de çekim kalitesiyle 2023 yılında çok konuşulacak olan dizinin ikinci yeni bölümü de merakla bekleniyor.

TV 8 ekranlarının yeni dizisi Sıfır Gün ilk bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Yapımcılığını Acun Medya’nın üstlendiği Sıfırıncı Gün, 28 Aralık Çarşamba günü yayınlanan ilk bölümüyle dikkatleri üzerine çekti. Yetenekli oyuncuların yer aldığı dizinin yeni bölümü merak konusu olurken, bugün 2. bölüm fragmanı yayınlandı. Sıfırıncı Gün dizisi 2. bölüm tanıtımı geldi! İşte Sıfırıncı Günün ikinci bölüm fragmanı ve ilk bölümün özeti.

TV 8’in yeni dizisi Day Zero’nun yönetmen koltuğunda Süleyman Mert Özdemir oturuyor. Dizinin senaryosu Atasay Koç’a ait. Diziye damgasını vuracak birçok ünlü isim var.

Daha ilk bölümünde güçlü oyuncu kadrosu ve etkileyici aksiyon sahneleriyle dikkatleri üzerine çeken “SIFIRINCI Gün dizisinin yeni bölüm 2. tanıtımı yayınlandı.

Yeni bölümleriyle her çarşamba TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşacak olan yeni bölümü “SIFIRINCI GÜN” ile büyük merak uyandırdı.

“SIFIRINCI GÜN” her Çarşamba saat 20:00’de yayınlanıyor. TV8’de.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir