Üç Kız Kardeş'te Her Şey Hızlı Gelişti! Dizi İçin Final Hazırlığı mı Var?

0

Kanal D  dizisi Üç Kız Kardeş’in final yapacağı üzerine duruluyor. Bu gelişme ile birlikte bizler neler biliyoruz? Son zamanlara damgasını vuran dizide oyuncu ayrılıkları da yaşanabilir. Çünkü hikaye çok hızlı ivme kazandı. Türkan’ın bebeğini kaybetmesi de şok etisi yaratmıştı.

Türkan Mine’yi Eve Aldı!

Somer’in kovmasına rağmen Türkan’ın Mine’yi eve aldığı ortaya çıktı. Bu gelişme sonrasında ise izleyiciler şok üstüne şok yaşadı. Güncel olarak bizleri başka nelerin beklediği ortaya çıkacak. Son zamanlara damgasını vuran dizide finalin ipuçları verildi. Üç Kız Kardeş dizisi final mi yapacak?

Üç Kız Kardeş Yeni Bölümde Olanlar

“Türkan bebeğini kaybettikten sonra büyük bir acı ve yıkım yaşar. Eve döndüğünde Mine’nin onu bilerek ölüme terk ettiğini bütün aileye haykırır. Ancak Mine kendini Rüçhan ve Somer’e karşı ustaca savunmayı başarır. İki kadının evdeki savaşı sürerken Rüçhan bu işin peşini bırakmaz. Mine ifadesini anlaştıkları gibi vermesi için bir süre sessizliğini korur.

Türkan’ın bebeğini kaybetmesi Sadık’ı Nesrin’e karşı daha çok öfkelendirir. İçten içe torun beklentisi içinde olan Sadık kızıyla köprü olacak bu bebeğin kaybından sonra Nesrin’le yeniden restleşir. Bütün bu olanların sorumlusu olarak Nesrin’i suçlar. Nesrin bunun üzerine Türkan’ı ziyarete gider. Anne kız arasındaki uçurum daha da büyür.”

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir