Kuş Uçuşu Dizisi Yeni Sezona Yeni Oyuncular Katıldı!

0

Netflix dizisi Kuş Uçuşu’na katılacak oyuncular tek tek ortaya çıkıyor. Dizi hakkında bizleri neler beklemekte? Güncel olarak bizleri nelerin beklediği hakkında bilgi vereceğiz. Dolayısıyla bu noktada çeşitli detaylar da yanıt buldu. İşte sevilen dizi hakkında oyuncu transfer bilgisi…

Kuş Uçuşu’na Kimler Katıldı?

Hali hazırda Birce Akalay, Miray Daner, İbrahim Çelikkol, İrem Sak, Burak Yamantürk, Defne Kayalar, Şifanur Gül’ün oynadığı dizinin 2. ve 3. sezonuna damgasını vuracak oyuncular bir bir açıklandı. Öyle ki dizide Tilbe Saran da var. Usta oyuncu dizide duayen gazeteci “Zerrin” rolüne hayat verecek. Kuş Uçuşu’na ayrıca Arif Pişkin ve Burak Sergen de muhteşem oyunculuklarıyla renk katacak.

3. Sezonda Final mi Yapacak?

Netflix dizisi Kuş Uçuşu’nun 3. sezonda final yapacağı konuşuluyor. Tüm bu gelişmelerle birlikte dizideki final dalgası oldukça büyük ses getirdi. Netflix’in sevilen yapımı 3. sezonda biter mi henüz belli değil. Ancak dizinin büyük ilgi göreceği kesin.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir