Masumlar Apartmanı Gülben'in Yeni Dizisi Açıklandı! Merve Dizdar Nerede Oynayacak?

0

Masumlar Apartmanı’nda Merve Dizdar’ın hangi dizide oynayacağı merak ediliyor. Başarılı oyuncu bir süredir televizyon dizilerine dahil olmamakta. Dolayısıyla kendisini hangi projede göreceğiz merak edildi. Güncel detaylarla birlikte merak edilenlere yer veriyoruz. Son zamanlara damgasını vuran dizide neler oldu? TRT 1 dizisinden sonraki televizyon macerasında bu sefer Star TV’ye geçiş yapacak. Oyuncunun rol alacağı dizinin adı nedir? Hangi dizide başrol oynayacak? Dizinin yayın tarihi açıklandı mı gibi sorular da soruluyor.

Yeni Dizisi Açıklandı!

Merve Dizdar’ın yeni dizisi hakkında bilgi verildi. Bu dizinin ismi ise Ömer olarak açıklandı. Dizide kendisinin hangi karakteri canlandıracağı merak ediliyordu. Bu noktada çeşitli bilgiler iletildi. Oyuncu hakkında bilinmeyenlere yer vereceğiz.

Emine’yi Canlandıracak!

Ömer dizisinde Merve Dizdar’ın Emine karakteri ile karşımıza çıkacağı öğreildi. Bu gelişme sonrasında oyuncunun nasıl bir konulu dizide oynayacağı da yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Ömer dizisi, Musevi bir ailenin başına gelenleri konu alıyor.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir