Kızılcık Şerbetinde Aşk Kapıları Ardına Kadar Açıldı! izleyicileri Neler Bekliyor?

0

Yapımcılığını Gold Film’in üstlendiği Kızılcık Şerbeti dizisinin yeni bölüm 2. tanıtım fragmanı yayınlandı. Fatih’in Doğa ile barışmaya çalıştığı tanıtımda Nursema ile Umut arasındaki aşk kıvılcımları daha da alevlenir.

Kıvılcım ve Ömer’in karşı karşıya geldiği anlar dikkatleri üzerine çekerken, Leman’ın öfke patlamaları ise olacaklara dair merakı artırıyor. Kızılcık Şerbeti yeni bölümüyle Cuma akşamları 20.00’de Show TV’de!

KIZILCIK ŞERBETİ 13. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Doğa, Fatih’in eve dönüşle ilgili yaptığı konuşmalara rağmen boşanmak istediğini söyledi. Fatih ile arasındaki anlaşmazlıklardan çocuklarının etkilenmesini istemeyen Doğa’nın en büyük destekçisi ise annesi Kıvılcım oldu. Nursema’nın evlenmeyeceğini Doğa’dan öğrenen Alev, Umut’a haber verir. Alev’in yardımıyla Nursema ve Umut’un arasındaki buzlar erimeye başlar.

Nursema, Umut’la ilişkisini bitirenin annesi olduğunu öğrendi. Abdullah, Mustafa ve Nilay’ın tekneyi almak için tefeciden borç para aldığını öğrenince ilk kez çok sinirlendi. Abdullah’ın Mustafa ile konuşması baba-oğul arasında bir sürtüşmeye neden oldu. Kalbi kırık olan Mustafa, babası ve Fatih’in kendisiyle ilgili konuşmasını duyunca aldığı kararla evden ayrıldı.

Nilay ile Fatih’in otelinde kalmaya karar veren Mustafa, Kayhan’ın engeliyle karşılaştı. bölümde doğa; Nilay ve Mustafa’ya yardım eli uzatarak onları evine götürmesi dikkat çekti. Bölümün son sahnesinde Ömer, Kıvılcım ile bir araya geldi.

Ömer, Kıvılcım’a rahmetli ağabeyi Bekir’in eşi Leman ile evli olduğunu ve Metehan’ın aslında babası değil amcası olduğunu itiraf etti. Ömer’in büyük sırrının ardından ne olacağı şimdiden büyük merak konusu oldu.

Melis Civelek’in yazdığı, Ketche’nin yönettiği Kızılcık Şerbeti’nde başrolde; Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, İncil Uzmanı, Aliye Uzunatağan, Feyza Civelek, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Emrah Altıntoprak, Feray Darıcı, Selin Türkmen, Özlem Esım Uzunlar.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir