Tuzak Dizisinde Final Yok! Acun Ilıcalı Bizzat Açıklama Yaptı!

0

Tuzak dizisiyle ilgili güncel gelişmeler paylaşıldı. TV8’deki dizideki son dakika gelişmeleri ve dahası dikkat çekti. Öyle ki diziye dair bizleri neler bekliyor sizlerle paylaşacağız. Acun Ilıcalı’nın sosyal medya açıklaması ile her şey ortaya çıktı. Dizinin final yapacağı düşünülüyordu. Tuzak dizisi, oyuncu kadrosuyla da etkili bir yapım. Ancak finale doğru gideceğine yönelik açıklamalar bitmek bilmedi.

Acun Ilıcalı Açıklama Yaptı

Acun Ilıcalı’dan gelen açıklamada “Tuzak dizimizin 13. bölümde final yapacağı haberleri doğru değildir. Dizimiz TV8’de yayınlanmaya devam edecektir” sözlerine yer verildi. Sosyal medyadaki bu olayla birlikte izleyicilerin kafa karışıklığı da giderildi.

Tuzak Dizisinde Kimler Oynuyor?

TV8 dizisi Tuzak’ta Talat Bulut, Rıza Kocaoğlu, Yağız Can Konyalı, İlayda Çevik, Onur Durmaz. Naz Göktan, Eylül Su Sapan, Emir Benderlioğlu, Gamze Süner Atay, Lesli Karavil ve İbrahim Şahin oynamakta. Kaliteli oyuncu kadrosu ile farkını ortaya koyuyor.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir