Baba Dizisi Oyuncuları Final Öncesi Sevindiren Haberi Böyle Duyurdu!

0

Baba dizisinde İlhan ve Büşra ile ilgili çeşitli açıklamalar ortaya çıktı. Pek çok kişinin yakından takip etmekte olduğu dizide bizleri neler bekliyor? Final öncesinde öyle bir ipucu verildi ki duyanlar şok olup kalacak. Diziye dair merak edilenler ve dahası hakkında bilgi verildi.

İlhan Baba mı Olacak?

Dizinin finalinden önce İlhan’ın baba olacağı yönünde bir açıklama gelebilir. Büşra’nın bu müjdeyi en kısa sürede vermesi bekleniyor. Final bölümüne az bir zaman kaldığını da belirtelim. Show TV dizisi Baba, birkaç hafta içerisinde yayın hayatına veda edecek. Dolayısıyla dizi ile ilgili bu durum gündemdeki yerini korumakta.

Baba 27. Bölüm Özet

Baba’nın 27. Bölümünde; Selahattin’in sürpriz bir isimle konuşmasıyla, bütün sırlar tek tek ortaya dökülür. Çöpköy’de başlayan grevle birlikte haksızlığa direnen işçiler artık geri adım atmamakta kararlıdır. Firuze bir tuzağın içinden Kadir’i kurtarmaya çalışırken kendini tehlikeye atar. Beklemediği bir tehditle köşeye sıkışan Selahattin, aklındaki planı uygulamak için harekete geçer. Öğrendiği bilgiyle şok olan İlhan, kendisini ve Büşra’yı büyük zararlara sürükleyebilecek bir kararın eşiğine gelir.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir