Türkiye'de Bir İlk Yaşandı! Mazot Desteği Verildi! İstasyonlarda Kuyruk Oluştu!

0

Gaziantep Büyükşehir  Belediyesi yardımıyla “çiftçi kart ” projesi başlandı, ve bunu duyan çiftçiler çok sevindi. Türkiye’de ilk defa bir belediye yardımıyla yapılan böyle bir proje olmamıştı. Çiftçiye 100 hibeli yardım uygulaması şehirdeki 33 bin 180 çiftçiye şuan ki değeri 110 milyon TL’yi bulan toplamda 4 milyon 46 bin 550 litre akaryakıt yardımı yapıldı. Kartların çiftçilere ulaşmasıyla birlikte tarlada kullanılan iş araçları anlaşmalı benzinliklere geldi. Kimi çiftçi traktörleriyle kimi ise şahsi arabasıyla yanında bidonlar ile benzinliklere geldi, ve aldı.

Projede Yardımı Dokunanlar:

Bu projede büyük rol oynayan Türkiye Petrolleri Selimiye Şubesi İşletme Sahibi Mehmet Özdemir “Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından çiftçilere sağlanan yakıt yardımıyla daha iyi yarınlara yol açacağımızı düşünüyoruz. Çiftçilerimiz yardımdan memnun ve mazotlarını rahatça kallacaklar. İslahiye ilçemizde  3 bin çiftçimize yakın mazot yardımı yapabilmeyi düşünüyoruz. Bu yardımı tüm Türkiye Petrolleri destekleyebiliyor”. Dedi.

Projeden Yararlananların Sözleri:

Proje ile yardımdan faydalanan çiftçilerden Semih Şahin, “Devletimiz ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesi yardımıyla mazot yardımı veriliyor. Belediye Başkanımız Fatma Şahin, en başta gelmek üzere tüm idareciler, çiftçilerin zor günde yanlarında olduğunu böyle bir günde gösterdi. Benzin fiyatlarının yüksek olduğu zamanlarda insanların alım gücünün düşük olduğu anlarda, böyle bir destek bizim çok işimize yaradı.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir