Kenan Işık'ın Son Durumu Sevenlerini Üzdü! Yakın Arkadaşı Son Durumu Açıkladı!

0

 Yakın arkadaşı Ozan Zeybek, geçtiğimiz aylarda Kenan Işık’ın son durumu hakkında bilgi vermişti. Zeybek, yaptığı konuşmada ellerinden her gelenenin en iyi şeyleri yaptıklarını sanatçıya çok iyi bakıldığını, vücudunda yatak yarası olmaması için herşeyi yaptıkları ve yatak yarası olmadığını ve kilosunun çok normal olduğunu söyledi. Ozan Zeybek’in bu açıklamasından sonra Kenan Işık’ın bütün ama bütün sevdiklerinin içine bir soğuk su döktü.

Kenan Işık’ın Fiziki Durumu

         Son bilgilere göre Kenan Işık’ın fiziki durumunda herhangi bir farklılık değişiklik de olmadı. Habertürk’te yer alan haberin sonrasından da; Kenan Işık’ın ailesi ve arkadaşlarının ve bütün sevdiklerinin bildirdiğine göre 8 yıldır komada olan Kenan Işık’ın durumu halen aynı. Kenana Işık’a çok talihiz bir olayın ardından iyi bir durumda.

Kenan Işık’a Ne Oldu?

Spor salonunda ağır çalıştığı için fenalaşıp düşerek kafasını sert bir yere sert bir şekilde çarparak hastaneye kaldırılan Kenan Işık, 4 saatlik ameliyatın sonunda kritik dönemi de atlattı ancak komaya girdi. Kenan Işık’a çok geçmişler olsun diliyoruz.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir