Tozluyaka Dizisinde Final Çanları Çalmaya Başladı! Üzücü Açıklamalar Peş Peşe Geldi!

0

Tozluyaka dizisiyle ilgili güncel gelişmeler ve çok daha fazlası ortaya çıkıyor. Öyle ki Fox TV dizisinin düşen reytinglerinden sona dizi için nasıl bir karar alınacak? Hatırlanacağı üzere rakip yapımlardan Gül Masalı’nın finaline karar verilmişti. Şimdi ise merak edilen gelişmeler ve çok daha fazlası yanıt bulacağa benziyor. Bu noktada izleyicilerin yakından takip etmekte olduğu diziye dair neler biliyoruz sizlerle paylaşacağız.

Tozluyaka’da Neler Oluyor?

Tozluyaka dizisinin 16. bölüm özeti yayınlandı. Buna göre dizide bizleri nelerin bekleyeceği ise tek tek açıklanacak.

Cemre’nin oyununun ilk kurbanları belli olmuştur. Kazanmaları için en değer verdiklerini harcamaları gerekiyordur. Artık seçim yapmak zorundadırlar..

Tüm bu oyunlardan habersiz olan Tozluyakalılar ise hedefinde Çağrı ve Ege’yi koymuştur.  Ama bir şey kanıtlayamıyorlardır. Ali ise Berk’le olan kavgasında sakin kalmayı seçer ama başına gelecek büyük felaketten de kaçamaz.

Bu zor süreçte bir de Çağrı’nın öğreneceği sırlar hayatını alt üst eder. Sığınacağı tek kişi ile yalanlardan arınmış, gerçek bir dertleşme sonrası için başlayacak aşkın da temelini atacaktır.

Herkes seçimlerinin bedelini ödeyecektir.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir