GHBG Dizisinde Hikaye Değişiyor! Mafyacılık Bitti Romantizm Başladı!

0

Show TV Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisindeki son dakika gelişmeleri ortaya çıktı. Pek çok kişinin yakından takip ettiği detaylarla birlikte merak edilenler yanıt buluyor. Öyle ki diziye dair bizleri neler beklemekte? Show TV’deki dizide Sadi ve Songül arasındaki aşk iyice gün yüzüne çıkacak.

Romantizm Tavan Yapacak!

Dizideki romantizm git gide tavan yapacağı belirtildi. Bu gelişme ile birlikte bizleri başka nelerin beklediği tek tek ortaya çıkacak. Öte yandan bilinmeyenlere de yer verilecek. Dolayısıyla dizideki son durumu sizlerle paylaşıyoruz. Sevilen yapımda bizleri başka neler beklemekte?

13. Bölümde Neler Oldu?

Sadi’nin her zaman gittiği kafede çalışan Sermet, sevdiği kızı kaçırınca aileleri barıştırıp orta yolu bulmak Sadi ve Songül’e kaldı. Gizem ve Mert’i sarmaş dolaş gören Türkan sevgili olduklarını öğrendi. Gizem’i Mert konusunda uyaran Türkan dinmeyen öfkesiyle Derya’nın hastanesine gitti. Türkan ve Derya’nın hastanedeki kavgası karakolda bitince Gizem ve Mert gerçeklerle yüzleşti.

Karabayır Hastanesi’ne yeni gelen Başhekim Kıvanç tanışma toplantısına geç kalan Derya’yla ilk kez karşılaşırken, Türkan’ın beklenmedik ziyareti Kıvanç ve Derya’yı fark etmeden yakınlaştırdı. Sadi, Yaver’in Najat’ın ofisine yerleştirdiği böcek yardımıyla bir takas işine gireceğini öğrendi.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir