Arka Sokaklar Dizisinden Şevket Çoruh'un Ayrılması Diziyi Resmen Bitirdi!

0

Şevket Çoruh Arka Sokaklar’dan ayrılarak dikkatleri üzerine çekmişti. Ünlü isimden gelen bu hamle ile birlikte çeşitli detaylar paylaşıldı. Öyle ki başarılı ismin diziye veda etmesi reytinglerde nasıl yankı buldu? Pek çok kişinin yakından takip ettiği gelişmelerle birlikte çeşitli ifadelere yer verilecek. Diziye dair son durum ve dahası ortaya çıkmak üzere. Şevket Çoruh ile ilgili bilinmeyenler tek tek ortaya çıkacak. Arka Sokaklar dizisinin işi iyice zor gibi gözüküyor.

Oyuncu Diziden Ayrılmıştı

Şevket Çoruh, diziden ayrılarak dikkatleri üzerine çekmişti. Dolayısıyla bu gelişme esasında bizleri başka nelerin beklediği ise yanıt buldu. Arka Sokaklar dizisindeki son detaylarla birlikte çeşitli ifadelere yer verildi. Kanal D dizisine dair bizleri neler beklemekte? Güncel gelişmelere dair bilinmeyenler ve çok daha fazlası yanıt bulacak.

İzleyiciler Şok Oldu

İzleyiciler de reytinglerin bu kadar hızlı düşmesi karşısında şaşırdı. Oyuncu kadrosundaki önemli değişiklik, izleyicilerin dikkatini çekti. Dolayısıyla Zafer Ergin, Özgür Ozan, Oya Okar, İlker İnanoğlu ve Ozan Çobanoğlu’nun başrolde oynadığı dizinin reytingleri daha ne kadar düşecek hep birlikte göreceğiz.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir