Tetikçinin Oğlu Dizisinden 2 Güzel Haber! Şevket Çoruh ve Timuçin Esen Ne Zaman Ekranlarda Olacak?

0

FOX TV ekranlarının yeni dizi projesi Tetikçinin Oğlu dizisinden iki güzel haber geldi. Başrollerini Şevket Çoruh ve Timuçin Esen gibi iki usta oyuncun oluşturduğu Tetikçinin Oğlu dizisi ne zaman başlayacak?

 

Şevket Çoruh ve Timuçin Esen başrolündeki Tetikçinin Oğlu dizisinden gelen birinci güzel haber Tetikçinin Oğlu dizisinin yönetmeni belli oldu. Tetikçinin Oğlu dizisinden gelen ikinci güzel haber ise dizinin sete çıkış tarihi belli oldu.

 

O3 Medya yapımın FOX TV için anlaştığı Tetikçinin Oğlu dizisinin yönetmeni Yağız Alp Akaydın olurken Tetikçinin Oğlu dizisinin sete çıkış tarihi ise Şubat ayının ilk haftası olarak belirlendi.

 

Tetikçinin Oğlu Ne Zaman?

 

Gökhan Horzum senaristliğindeki Tetikçinin Oğlu dizisinin yayın tarihi henüz açıklanmadı ancak Şubat ayı başında sete çıkacak olan dizinin Şubat ayı sonunda başlaması bekleniyor.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir