Arka Sokaklar Rıza Babasız Kaldı! Zafer Ergin Cephesinden Kötü Haber Geldi!

0

Kanal D ekranlarının polisiye ve komedi projesi Arka Sokaklar dizisi konusunda Rıza Baba karakterine hayat veren Zafer Ergin diziye veda etti. Zafer Ergin gibi usta bir oyuncunun vedası 17 yıllık diziyi maziye gömdü!

 

Arka Sokaklar dizisinin Rıza babası Zafer Ergin cephesinden üzücü haber geldi. Zafer Ergin Arka Sokaklar dizisi oyuncu kadrosundan ayrılışını gerçekleştirdi. Zafer Ergin’in diziden ayrılması haberi dizi severleri derinden etkiledi. Zafer Ergin’in farklı projelerde olmak üzere sözleşmesini feshettiği öğrenildi.

 

Arka Sokaklar Dizisine Ne Oldu?

 

Yıllara meydan okuyan Arka Sokaklar dizisinin 45 gün sağlık arasına gideceği açıklanmış ancak bu süre 2 ayı aşmıştı. İki ayı aşkın süredir yayınlanamayan dizi için Erler Film’den açıklama gelmiş yapım şirketi, oyunculara iş tekliflerini değerlendirmeleri gerektiğini söylemişti. Bu duyurudan sonra Arka Sokaklar oyuncuları farklı projelerle görüşmek üzere dağılmaya başladı. Arka Sokaklar setinin tekrar kurulması halinde dizinin geride kalan kadroyla ve yeni isimlerle yayınına devam edeceği bildirildi.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir