Survivor 2023 Yedek yarışmacısı İfşa Oldu! Milli Atlet Nefise Karatay Geliyor!

0

Survivor’da ilk elemenin ardından ünlüler takımına katılan yeni yarışmacı Nefise merak konusu oldu. Survivor Nefise kimdir? İşte hayatı ve işi…

Survivor 2023 kadrosuna yedek adaylar katıldı. Kadroya eklenecek ilk isim milli oyuncu Nefise Karatay oldu. Survivor Nefise kimdir? Milli sporcu Nefise Karatay kaç yaşında ve nereli?

Survivor yarışmasında büyük bir olayla yarışan milli atlet Nefise Karatay, daha ilk bölümden mücadele etti. Yemek oyununa dahil olan isim, Gönüllüler takımından Gizem Avcı ile kapışıyor.

Öfkesine hakim olamayan Nefise platforma tekme atar. Peki Survivor Nefise kimdir, kaç yaşında, nerelidir? Survivor 2023 Yedek Rakip Milli Sporcu Nefise Can…

SURVİVOR NEFİSE KİMDİR?

Milli sporcu Nefise Karatay 25 Şubat 2000 doğumludur. Milli sporcu olan Karatay uzun atlama ve engelli atlama branşlarında kariyerine devam etmektedir.

Karatay, 5 yaşında annesinin girişimiyle spor hayatına atıldı.

Kariyerine Fenerbahçe’de başladı. Ailesiyle birlikte İzmir’e taşınmadan önce İstanbul’a geldi ve spor kariyerini profesyonelliğe dönüştürdü.

Instagram’ı aktif olarak kullanan Nefise Karatay’ın paylaşımlarını sizler için derledik…

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir