Alsancak Dizisinin Uğur Güneş'i Büyük Ses Getirdi! Uğur Güneş Aslen Nereli ve Kaç Yaşında?

0

İşte TRT1 ekranlarının yeni dizisi Alsancak ile ekranlara dönen Uğur Güneş hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar… Uğur Güneş kimdir? Nerede doğdu, kaç yaşında, boyu, kilosu, oynadığı dizi ve filmlerde…

Uğur Güneş, 13 Ocak 1987 doğumludur. Oyunculuk kariyerine 2011 yılında TRT’de yayınlanan Yeniden Başla dizisi ile başlamış ve ilk büyük çıkışını Muhteşem Yüzyıl dizisi ile yapmıştır.

UĞUR GÜNEŞ KİMDİR?

Uğur Güneş, 13 Ocak 1987’de Ankara’da doğdu. Aslen Ankaralı olan Güneş’in bir erkek kardeşi ve bir de kız kardeşi vardır. Çocukluğu Ankara’da geçen yakışıklı oyuncu, okul yıllarında bir arkadaşı sayesinde Ankara Sanat Tiyatrosu ile tanışmış ve oyunculuk dünyasına adım atmıştır.

Uğur Güneş 1.81 metre boyunda, 75 kilo ve Oğlak burcuna sahiptir.

Ankara Üniversitesi Dil Tarihi Tiyatro Bölümü’nden mezun olduktan sonra oyunculuk dersleri aldı. Daha sonra İstanbul’a yerleşerek 2011 yılında Yeniden Başla dizisinde Eray karakterini canlandırarak televizyon ekranlarında görünmeye başlamıştır. Diriliş Ertuğrul dizisinde canlandırdığı Tuğtekin rolüyle büyük yankı uyandırdı. Oyunculuk başarısını 2017 yılında yayınlanan İsimsiz dizisinde Kaymakam Fatih karakteri ile kutlayan Uğur Güneş, dizide cesur, dürüst ve sözüne sadık Yılmaz Akkaya karakterine hayat vermiştir. Çukurova’da saat. Oyuncu şimdi Alsancak dizisi ile ekranlarda.

Uğur Güneş’in oynadığı dizi;

Alsancak – 2023

Kanunsuz Topraklar – 2021/2022

Bir Zamanlar Çukurova’da (Yılmaz Akkaya) – 2018

İsimsiz (Fatih Valisi) – 2017

Urfalıyam Ezelden (Çetin) – 2014

Diriliş Ertuğrul (Tuğtekin) 2014

Benim için üzülme (Şiyar) – 2012

Baştan Başla (Eray) – 2011

Uğur Güneş’in oynadığı filmler

Seddülbahir 32 saat (Hüseyin) – 2015

Şeytan-ı Racim (Emrah) – 2013

Hazır mıyız? (Serhat) – 2013

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir