Dokuz Oğuz Dizisi Ne Zaman Başlıyor? Fox TV Dizisi Yayın Tarihi Belli Oldu!

0

Dokuz Oğuz dizisiyle ilgili güncel bilgiler verildi. Bir süredir yayınlanması beklenen ve oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken Dokuz Oğuz dizisi hakkında konuşacağız. Dizinin askeri ile bağlantılı olması nedeniyle izleyicilerin ilgisini çektiğini belirtelim.

Dokuz Oğuz’da Kimler Oynuyor?

Dokuz Oğuz dizisinde Kubilay Aka, Bilge Töreyeva, Yasemin Kay Allen, Hakan Boyav, Tuncer Salman, Dağhan Külegeç,  Kayhan Açıkgöz, Serhan Onat, Rami Narin, Volkan Keskin, Taylan Meydan, Sahra Şaş ve Mehmet Çevik oynayacak. Başarılı oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çeken yapımda bizleri başka neler beklemekte? Oyuncuların hangi karakterlere hayat vereceği de merak konusu haline geldi.

Dokuz Oğuz Yayın Tarihi

Dokuz Oğuz dizisi 21 Ocak 2023 tarihinde yayınlanacaktı ancak ertelendi. 28 Ocak 2023 tarihinde ilk bölümü ile ekrana gelecek. Dizi için hazırlıkların neredeyse tamamlandığı belirtildi. Fox TV dizisindeki son durumu açıklayacağız.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir