Survivor 2023 Yarışmacılarının Haftalık Ne Kadar Ücret Aldığı İfşa Oldu! En Çok Alan Kişi Belli Oldu!

0

Survivor 2023 sezonuna bir kez daha güvenle girdi. Farklı bir formatta ekranlara dönen Survivor’da yarışmacıların haftalık maaşı olay oldu. İddiaya göre Berdan Mardini tüm rakiplerini geride bırakan bir ücret alıyor. İşte Survivor’da kazanılan paralar…

Acun Ilıcalı’nın farklı bir formatta sunduğu Survivor’ın yeni sezonu başladı. İlk olarak Acun Ilıcalı’nın 6 Fenomen’e hangi takımıyla gideceği belli oldu. Bu, iki takımın son durumunu gösterdi.

İLK DOKUNULMAZLIK OYUNU

Survivor 2023’ün ilk dokunulmazlık oyununu Gönüllüler kazandı. Acun Ilıcalı salı akşamı eleme olacağını açıkladı. Ünlüler aday göstermek zorunda kaldı.

BERDAN MARDİNİ NE KADAR KAZANACAK?

Survivor yarışması heyecanlı başlarken, yarışmacılarla ilgili bir detay sosyal medyada gündem oldu. Rakiplerin haftalık ücretleri gündemde. Berdan Mardini alacağı maaşla tüm isimleri geride bıraktı.

İşte sosyal medyada iddia edilen katılımcıların haftalık ücretleri:

ZEYNEP ALKAN – 30 BİN TL

SEÇİLMİŞ PİRİLER – 30 BİN TL

BARIŞ TELLİ – 30 BİN TL

ALPER RENK – 45 BİN TL

HALİL İBRAHİM GÖKER – 45.000 TL

ELANUR – 45.000 TL

ŞABY HAN – 45.000 TL

KURŞAT JUAN – 45.000 TL

MURAT EKEN – 50 BİN TL

UMUTUM VAR – 60 BİN TL

YUSUF GÜNEY – 95.000 600 TL

BERDAN MARDİNİ – 180 BİN TL

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir