Hadise Yapmış Olduğu Açıklama İle Hafsanur Sancaktutan'ı Yanlız Bırakmadı! Bircan Bali'den ise Cevap Gecikmedi!

0

Geçtiğimiz haftalarda meslektaşı Deniz Can Aktaş ile ilişkisini sonlandıran ünlü oyuncu Hafsanur Sancaktutan, hayranlarını korkutan bir iddiayla gündem oldu. Bircan Bali, ünlü oyuncunun intihara teşebbüs ettiğini iddia etti. Söz konusu iddiayı net bir şekilde yalanlayan Sancaktutan, şarkıcı Hadise’den destek aldı. Hem Hadise’nin hem de Hafsanur Sancaktutan’ın açıklamalarına yanıt veren Bali’nin açıklamaları dikkat çekti.

Hem kariyeri hem de özel hayatıyla dikkat çeken Hafsanur Sancaktutan, 2019 yılında ekrana gelen Aşk Ağlatır dizisinde birlikte rol alan Deniz Can Aktaş ile aşk yaşamaya başladı. İlişkilerini gözlerden uzak yaşamayı tercih eden çift, geçtiğimiz haftalarda ayrılma kararı alarak yollarını ayırdı.

Afra Saraçoğlu’nun eski sevgilisi Mert Yazıcıoğlu ile aşk yaşadığı haberleriyle gündeme gelen ünlü oyuncu, Deniz Can Aktaş’tan ayrıldıktan sonra iddiaları kesin bir dille yalanladı. Mert Yazıoğlu ile aşk yaşadığı iddia edilen oyuncu şu açıklamayı yaptı: “Hakkımda çıkan magazin haberleri gerçeği yansıtmıyor. Mert Yazıcıoğlu sette ve set dışında tanıştığıma memnun olduğum rol arkadaşım. Yılın son gününde bu açıklamayı yapmak zorunda kaldığım için üzgünüm.Yeni yılda herkese başarılar dilerim”

Sancaktutan son olarak Bircan Bali’nin kendisi hakkında ortaya attığı bir iddiayla gündeme geldi.

YEMEK KABUSUNA DÖNÜŞTÜ!

Etkili oyunculuğuyla beğeni toplayan Sancaktutan’ın geçtiğimiz Cuma akşamı ailesiyle birlikte çıktığı yemek kabusa döndü. İddiaya göre eve gidince durumu kötüleşen oyuncu hastaneye kaldırıldı.

Midesi yıkandı

Zehirlendiği anlaşılan Hafsanur Sancaktutan’ın midesi yıkandı. Güzel oyuncu daha sonra taburcu oldu.

“BİLETLERİNİ KESİN”

Ancak Bircan Bali, ünlü oyuncunun intihara teşebbüs ettiğini iddia etti. Bircan Bali sosyal medya paylaşımında şu ifadeleri kullandı: “Acılı bir magazin haberini vermek için maalesef siyah arka plandayım! Çok ünlü bir oyuncu dün gece intihara teşebbüs etti, ayak bileklerini kesti ve aynı zamanda ilaç da içti. Hala tutuklu. şimdi hastanede, çok şükür ölmedi. Arıyorum. Adını programımda açıklayacağım!”

Bali dün yaptığı paylaşımda detaylara yer vermiş ve “Genç bir kızın hayatına son verecek kadar neler yaşadığını araştırıyorum” demişti. Yeni bir açıklama yapan Bircan Bali, bu ismin Hafsanur Sancaktutan olduğunu açıkladı.

“AİLEM BENİ ÇOK MUTLU ETTİ”

Hafsanur Sancaktutan da sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Herkese merhaba. Az önce televizyonda yayınlanan bir haber ailemi ve beni çok üzdü. Tedavi gördüğüm hastaneden gerekli raporları alarak yasal süreç başlatacağım.”

HADİSE’DEN TAM DESTEK!

Öte yandan ünlü şarkıcı Hadise konuyla ilgili bir paylaşım yaparak Hafsanur Sancaktutan’a destek verdi.

Sosyal medyadan açıklama yapan Hadise, şu ifadeleri kullandı: “Bu sefer hedeflerinde genç bir kadın var! Yine aynı tavırlarla, aynı tehditlerle, aynı haksızlıklarla bir kadını tecavüze zorluyorlar.” Dergi adı altında özel hayata yönelik saldırının sınırları artık tamamen ortadan kalktı “Her geçen gün daha fazla şahit oluyoruz! En yetkili birim olan RTÜK’ün gereğini yapmasını temenni ediyorum.”

BİRCAN BALI’DAN HADİSE’YE CEVAP!

Hadise’ye Instagram sayfasından yanıt veren Bircan Bali, “Hadise sen de susmalısın… Sana bir şey yok, her olayın sorumluluğunu üstlenmeyi bırak…

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir