Survivor 2023 Ne Zaman Yayın Akışına Girecek Belli Oldu! Yayın Akışına Girmeden İlginç isimler Yer Almaya Başladı!

0

Survivor 2023 katılımcıları açıklanmaya devam edecek. Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabı üzerinden Buse Plan, Alper Rende, Elanur, Chaby ve Kürşat Juan’ın da Survivor kadrosuna katılacağını, ardından Aysu Keskin ve Barış Telli’nin geleceğini duyurdu. Açıklamanın ardından Aysu Keskin ve Barış Telli’nin kim olduğu merak konusu oldu.

Acun Ilıcalı; Berdan Mardini, Ümit Erdim, Murat Eken, Zeynep Alkan, Seçkin Piriler ve Cansu Tuman, Survivor kadrosunda Halil İbrahim Göker, Buse Plan, Alper Rende, Elanur, Chaby ve Kürşat Juan’ın yer alacağını açıkladı.

Survivor kadrosu şekillenmeye devam ediyor. Acun Ilıcalı yaptığı son paylaşımla Survivor’a iki ismin daha katılacağını duyurdu. Acun Ilıcalı’nın paylaşımının ardından ampute milli takımında forma giyen basketbolcu Aysu Keskin ve Barış Telli’nin de Survivor kadrosunda olacağı öğrenildi.

AYSU KESKİN KİMDİR?

15 Mayıs 1990 doğumlu basketbolcu Uludağ Basket Nilüfer BSD forması giymektedir. Aysun Keskin daha önce genç milli takım formasını giymişti.

SURVİVOR 2023 NE ZAMAN TELEVİZYON EKRANLARINA ÇIKACAK?

Survivor’ın yeni sezon yayın tarihi izleyiciler tarafından merak ediliyor. İlgiyle takip edilen yarışma bu yıl yeni formatı ile ekrana gelecek. Akla, ada hayatına ve performansa öncelik verecek bir formatta ekranlara geleceği açıklandı. Survivor 2023 ne zaman başlıyor? Şuan Survivor 2023 ne zaman başlayacağı ile ilgili resmi bir açıklama gelmedi. Ancak Survivor, her sene MasterChef programının bitimine doğru yayınlanmaya başlıyor. Buna göre programın 2023’ün Ocak ya da Şubat ayında başlayacağı düşünülüyor.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir