Survivor 2023 Kadrosunda Yer Alan Ümit Erdim'in Elenmesinin Perde Arkası Ortaya Çıktı! Ümit Erdim Hakkındaki Tüm Gerçekler Ortaya Çıktı!

0

Verdiği kilolarla adından söz ettiren ünlü oyuncu Ümit Erdim, zaman zaman özel hayatıyla da gündeme geliyor. Son olarak Survivor 2023 kadrosuna katılan Ümit Erdim, ünlüler takımında başladığı yarışmanın ilk konseyinde elendi. Erdim’in elenme sebebi yıllar önce attığı tweet miydi? Detaylar burada…

Ümit Erdim, ilk ve ortaokuldan sonra İzmit Atılım Anadolu Lisesi’nden mezun oldu. 1998-2003 yılları arasında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrolarında rol aldı.

1997 yılında “Böyle Olur mu” dizisinde konuk oyuncu olarak başladığı sanat hayatına Hayat Bilgisi, Gönül ve Selena dizileri ile devam etmiştir.

Ümit Erdim Survivor’dan neden elendi?

Survivor Ünlüler Takımı 2023’te yer alan Ümit Erdim, dün akşam cenaze meclisinde adaya veda etti. Sosyal medyada yapılan yorumlarda, eleme gerekçesi olarak Nisa Bölükbaşı’nın ilk sezonunda dün akşam Survivor ile ilgili tweet atan ünlü oyuncu gösterildi. Bölükbaşı hayranları, “Nisa deyince böyle oluyor” yorumunu yaptı.

Ünlü oyuncu Ümit Erdim, hayatını Seda Erdim’e bağladı. Çiftin bir kızı olan ikinci kızı dünyaya geldi. Ünlü çift, kız bebeklerine Ela adını verdi. Ancak Kuran’da adı geçmediği ve söylendiği gibi ifade edilmesine izin verildiği için bazı çevrelerden tepki görmüştür.

Ümit Erdim, TRT1’in en sevilen yaz dizisi gibi görünen Şampiyon dizisinde yer alacak.

Ümit Erdim, 15 Haziran 1985 yılında Kocaeli’de doğdu.

Ümit Erdim 1.80 cm boyunda ve 69 kilodur.

Ümit Erdim, Seda Çınar ile evli. Çiftin evliliğinden kızları dünyaya geldi.

Hayat Bilgisi dizisindeki “Arif misin” karakteriyle tanınmayı umuyordum. Daha sonra çeşitli dizilerde rol alan Ümit Erdim, Can Dostum adlı köpek eğitimi yarışmasında birinci oldu.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir