Survivor 2023 Yarışmacısı Kürşat Hakkındaki Gerçekler İfşa Oldu! Survivor 2023 Kürşat Juan Kimdir? Survivor 2023 Kürşat Juan Haftalık Ne Kazanıyor?

0

Survivor’ın yeni sezonunda şampiyonluğu hedefleyen isimlerden biri olan Kürşat Juan, programın ilk bölümlerinden itibaren izleyicilerin ilgisini çekti. Yeni formatı ile yayınlanmaya başlayan Survivor’ın en garip isimlerinden biri de Kürşat Juan. Survivor Kürşat kimdir, nerelidir ve kaç yaşındadır? Survivor 2023 Kürşat Juan hangi takımda? İşte Survivor Kürşat’ın hayatı ve Instagram adresi…

Acun Ilıcalı’nın başarılı sunumuyla yıllardır ekranları kasıp kavuran Survivor 2023 sezonu kadrosu haftalar sonra milyonları ekranlara kilitleyecek gibi görünüyor. Gönüllüler, ünlüler ve fenomenler formatında yeni bir sezona başlayan Survivor 2023’te seyircilerin ilgisini çekmeyi başaran isimlerden biri de Kürşat Juan oldu. Yarışmada iddiasını ortaya koyan Kürşat Juan’ın hayatını daha fazla öğrenmek isteyenler arama motorlarını meşgul ediyor. Survivor Kürşat kimdir, nerelidir ve kaç yaşındadır? Survivor 2023 Kürşat Juan hangi takımda?

Survivor Kürşat kimdir, nerelidir ve kaç yaşındadır?

Survivor 2023 katılımcılarından Kürşat Juan, 5 Mayıs 1999 doğumludur. Asıl adı Ümit Kürşat Yalçınkaya olan 22 yaşındaki yarışmacı halen İstanbul’da yaşamaktadır.

Feshedilen Juan Group üyelerinden Kürşat Juan, başta TikTok platformundaki içerikler olmak üzere sosyal medyada çektiği videolar nedeniyle 2019 Türkiye Başarı Ödülleri’nde En İyi Çıkış Yapan TikToker Ödülü’nü aldı.

Sosyal medyaya 12 yaşında adım atan Kürşat Juan’ın şu anda TikTok hesabında 3.8 milyon civarında takipçisi bulunuyor. 22 yaşındaki genç yarışmacının, aktif olarak kullandığı bir diğer platform olan Instagram’da hesabında yaklaşık 988 bin takipçi bulunuyor.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir