Aşk-ı Memnu’nun Yeni Behlül’ü Belli Oldu! Farah Zeynep Abdullah’ın Partneri Bakın Kim Oldu?

0

Aşk-ı Memnu filminin yeni Behlül’ü de sonunda belli oldu. Bihter karakterine hayat verecek olan Farah Zeynep Abdullah’ın da partneri netleşmiş oldu. İşte Aşk-ı Memnu filmi başrolleri…

 

Dizi tarihinin efsane yapımlarından olan Aşk-ı Memnu bu kez bir dizi değil bir film yapımı olarak yayınlanacak. Halit Ziya Uşaklıgil’in Aşk-ı Memnu isimli romanından uyarlanan Aşk-ı Memnu filminde Bihter karakterine ve Behlül karakterine hayat verecek olan isimler sonunda netleşti.

 

Aşk-ı Memnu Filmi Başrolleri

 

Mustafa Uslu yapımcılığında, Merve Göntem senaristliğindeki Aşk-ı Memnu filminin yeni Behlül’ü Ekin Koç oldu. Ekin Koç başrolü Farah Zeynep Abdullah ile paylaşacak. Yeni Bihter ve Behlül karakterlerinin birbirine uyumu ise şimdiden merak konusu oldu. Oyuncu seçimleri devam eden Aşk-ı Memnu filmi dijital yayın platformlarından birinde yayınlanacak.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir