Star TV'nin Son Kozu Olan Ömer Dizisinin İlk Görüntüleri Geldi! Dizinin Konusu ve Oyuncuları Açıklandı!

0

Star TV’de yayınlanacak olan Ömer dizisinin ilk fragmanı geldi. Dizi severler, fragmanın ardından “Ömer dizisinin konusu nedir? Oyuncular kim?” internette sorular aramaya başladı. İşte Ömer dizisi konusu ve oyuncuları…

Başrollerinde Gökçe Bahadır, Barış Falay ve Selahattin Paşalı gibi büyük isimlerin yer aldığı Ömer dizisinin ilk fragmanı dizi severlerin beğenisine sunuldu. Yakın zamanda Star TV ekranlarında başlaması beklenen dizinin ne zaman başlayacağı sorusunun yanı sıra arama motorları aracılığıyla da araştırılan konulardan biri de Ömer. Peki Ömer dizisinin konusu nedir? Oyuncular kimler?

Ömer dizisinin konusu nedir?

Baba Öner ve Oğul Reşat Camii’nin imam ve müezzinlerinin tarihi anlatılıyor. Yönetmenliğini Cem Karcı’nın yaptığı, senaryosunu Gülizar Irmak’ın yazdığı Ömer dizisi seyircilerin ilgisini çekmeyi başardı.

Ömer dizisi oyuncuları kimlerdir?

Diğer şeylerin yanı sıra yakında Star TV’de yayınlanacak olan Ömer dizisinin oyuncu kadrosu merak ediliyordu. Edinilen bilgilere göre dizinin oyuncu kadrosunda Gökçe Bahadır, Barış Falay ve Selahattin Paşalı gibi büyük isimler yer alacak. Ömer dizisinin ne zaman başlayacağı sorusu ise önümüzdeki günlerde netlik kazanacak. Başrollerinde Selahaddin Paşalı, Gökçe Bahadır, Barış Falay ve Merve Dizdar gibi isimlerin yer alacağı Ömer dizisinin ilk tanıtımı ekranlara geldi. Merakla takip edilen dizinin uyarlama olup olmadığı ise merak konusu. Peki Ömer dizisinin konusu nedir, uyarlama mı?

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir