Sipahi Dizisi Kritik Zamanlar Yaşıyor! Sipahi Dizisinde Bu Hafta Neler Olacak?

0

Sipahi dizisi 3. bölümünde kritik olaylar yaşanacak! Sipahi dizisinin 3. bölümünde neler yaşanıyor? Dizide tansiyon yükselmeye devam ediyor! Tansiyon arttıkça dizi için kritik kararlar alınıyor!

Dizi için büyük bir sınav, seyircinin beğenisinin artacak mı yoksa azalacak mı olduğu konusu da açığa çıkmaya başlayacak. Korkut Ali karakterinin Sipahi ile iletişiminin kesilecek olduğu bu yeni bölüm heyecanı ile sahneler dop dolu olacak. Kaan Yıldırım, bazı sahnelerde kendisi yer almak istese bile sakatlanma riskini göze alamamış ekip, dublör kullanmayı tercih etmekte.

Sipahi 3. Bölümde Büyük Heyecan Dorukta!

Sipahi büyük bir heyecan ile 3. bölümünde neler yaşanacağı merak konusu oldu. Ali ve Yıldırım, adım adım Habtor’a yaklaşmaktadır. Ali, Habtor’un yanına sızmayı başarmıştır. Ancak Ali’nin çıkan karmaşada Sipahi ekibi ile iletişimi kesilir. Ali, bu operasyonda tek başına kalır. Beklemediği bir şekilde kendini Habtor’un evinde, Terörle Mücadele Komiseri Canan ile birlikte bulur.

Yıldırım ise bulduğu bir ipucunun peşinden giderek, Habtor’un evini bulmaya çalışmakta. Ekip için her geçen dakika tansiyon yükselmeye devam ederken, tehlikenin boyutu büyümektedir. Ali’nin öncelik ile Habtor’un planını öğrenmesiyle Canan ile kendisini Suriye’den kurtarması gerekiyordur. Ekipse ellerindeki tüm imkanları kullanarak Ali’ye ulaşmaya çalışıyor.

“Sipahi” yeni bölümüyle 26 Aralık Pazartesi saat 20.00’de Show TV ekranlarında yer alıyor!

 

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir