Kuruluş Osman Reytinglerde Çığır Açtı! Dizi Rakiplerini Sollamayı Başardı!

0

ATV dizisi Kuruluş Osman’a dair güncel gelişmeler ve çok daha fazlası ortaya çıkıyor. Öyle ki merak edilenleri sizlerle paylaşacağız. Gelinen noktada bizleri başka nelerin beklediğini de ifade ediyoruz. Oyuncu kadrosu ve hikayesi ile farkını ortaya koyan dizide başka neler bilmekteyiz? Dolayısıyla merak edilenler ve başta olmak üzere çeşitli detayları aktaracağız.

Kuruluş Osman’da Neler Oluyor?

Kuruluş Osman dizisinde bizleri neler beklemekte? ATV’deki yapım söz konusu olduğunda izleyiciler şok üzerine şok yaşamakta. Geçtiğimiz günlerde yeni bölümü yayınlanan dizinin tüm reyting gruplarında birincilik elde etmesi şaşırttı. Öyle ki bu gelişmeden sonra bilinmeyenlere yer verildi.

Kuruluş Osman Son Bölüm Özeti

“Öte yandan Konstantiniyye yine karışmıştır. Kantakuzenos planlarına Ofelya’yı da dahil etmiştir. Bu karışıklığın üzerine gidecek olansa yine Osman Bey’dir. Osman Bey kurulan büyük oyunu bozmak için hangi hamleleri yapacaktır? Osman Bey arenada Olof’la yeniden karşılaşacaktır. Bu karşılaşmanın sonu nereye varacaktır?

Kantakuzenos, Osman Bey ve zorlu düşmanı Olof’la arasındaki çatışmayı durdurmaya gelir. Kantakuzenos, suçu Ofelya’ya atar. Peki, Kantakuzenos, Ofelya’nın adını Osman Bey’e vererek nereye varmak istemektedir?”

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir