SSK ve BAĞ-KUR Emekli Maaş Farkı Ne Zaman Yatacak? İşte Zamlı Emekli Maaş Ödemeleri Tarihleri!

0

Emeklilerin Ocak ayı zammı ödemeleri ne zaman hesaplara yatacak belli oldu. SSK ve BAĞ-KUR emeklilerinin zamlı maaş farklarının yatacağı tarih açıklandı.

Emeklilerin emekli maaşı zam farkı ödemelerinin ne zaman yapılacağı belli oldu. Zam farkları ya da diğer ismiyle maaş zamları hangi tarihte ödenecek açıklandı.

Emekli maaş zammının yüzde 30 olmasının ardından en düşük emekli maaşı 5. 500 TL olmuştu. Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, zamlı maaş farkları için “Çarşamba-Perşembe günü veya gelecek hafta Cuma günü bu gerçekleşmiş olur” diyerek 18-19 Ocak ve 27 Ocak 2023 tarihlerine işaret etmişti.

 

Emeklilerin Maaş Farkları Hangi Tarihlerde Yatacak?

 

SSK’lı emeklilerin maaşları her ayın 17-26’sı arasında yatacakken BAĞ-KUR emeklilerinin maaşları ise her ayın 25-28’i arasında yatacak.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir