Sinem Kobal'ın Selena Dizisindeki Dönüşü Büyük Heyecan Yarattı

0

2009 yılında yayınlanan ve son bölümüyle ekranlara veda eden Selena dizisi, uzun bir aradan sonra yeniden geliyor! Dizinin ilk bölümü, 6 yıl önce YouTube platformuna yüklendiğinde, kısa sürede 24 milyon izlenmeye ulaşarak büyük bir ilgiyle karşılanmıştı. Bu büyük ilgi üzerine yapımcılar harekete geçerek diziyi yeniden hayata geçirmeye karar verdiler. Bu sevindirici haber, diziye olan özlemi yeniden alevlendirdi ve hayranları heyecanlandırdı.

Sinem Kobal Geri Dönüyor

Dizinin başrolünde ise ünlü oyuncu Sinem Kobal yer alacak. Kobal, müzikalde başrolü üstlenecek ve Selena karakterine hayat verecek. Kendisiyle evli olan Kenan İmirzalıoğlu’nun eşi olan Kobal’ın, senaryoları büyük bir dikkatle okuduğu ve setlere geri dönmek için sabırsızlandığı biliniyor. Hayranlarının merakla beklediği bu dönüşle birlikte, dizinin tekrar ekranlara gelmesiyle büyük bir heyecan yaşanacak.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir