Ronaldinho ve Mesut Özil Survivor 2024 All Star Gösteri Maçında!

0

Ronaldinho’nun, Acun Ilıcalı’nın davetine olumlu yanıt vererek Survivor 2024 All Star’da yer alacağı kesinleşti. Ünlü futbolcu, Sercan Yıldırım ile birlikte heyecan dolu bir gösteri maçı için Dominik’e geliyor. Acun Ilıcalı, “Ronaldinho’yu Survivor’a davet ettim, ayak tenisi oynayalım dedim. O da nazik bir şekilde kabul etti. Yarın Dominik’te bizimle olacak” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Mesut Özil’in Survivor Hayali Suya Düştü

Son günlerde spor yaparken görüntüleri paylaşılan Mesut Özil’in, Survivor’a katılacağına dair çıkan iddialar ise yalanlanmış oldu. Acun Ilıcalı’nın Ronaldinho hamlesiyle birlikte, Mesut Özil’in adı Survivor 2024’e katılacaklar arasında geçmiyordu.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir