Camdaki Kız dizisinden Ayrılan Oyuncunun Yerine Yeni Oyuncu Geliyor..

0

OGM Pictures imzalı dizi, Dr. Gülseren Budaıcıoğlu’nun aynı adlı kitabından uyarlanmıştır. Kitaptaki hikayelerin gerçek olaylara dayanması Camdaki Kız dizisi daha da ilginç kılıyor. Burcu Biricik diziden biraz farklı olan Nalan karakteri ile dram dolu bir role hayat veriyor.

Canan karakteri geçtiğimiz hafta ani ölümüyle diziden ayrıldı! Sedat’ın oğluna hamile olan Cana’nın aslında Amerika’ya gitmesi gerekmektedir. Cavit’in tehdit ettiği Cana, çocuğuyla birlikte Sedat’ın hayatından ayrılacaktır.

Ancak bir kazadan sonra Janna, rahmindeki çocukla birlikte öldü. Canna’nın acılar içinde ölmesinin ardından Sedat, Nalan’la evlenmekten başka bir şey düşünmüyor, geçmişteki sıkıntıları unutmak için ondan bir çocuk sahibi olmak için can atıyordu. Ve Nalan, annesi Fei Lide’nin zorlaması ve ayartması ve ağır baskısı altında konağa dönmüş ve kendi duygularından bağımsız olarak yaşamaya çalışmıştır! Haili ne olduğunu anlamasa da Nalan’ın peşini bırakmadı!

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir