Seyhan Soylu Nihat Doğan'ın Oğlunu Paraya Boğdu! Görenler "Bu Kadarına da Pes" Dedi!

0

Nihat Doğan, küçük oğlunun yüzünü ilk kez gösterdi. Doğan, eski meslektaşı Seyhan Soylu’nun “Çeyrek milyon duruyor” deyip küçük Badıkan’ı paraya boğduğu anları paylaştı. Yukarıdaki görüntüleri görenler şaşkınlıklarını gizleyemese de Seren Serengil’in detayı dikkat çekti.

Ünlü şarkıcı Nihat Doğan, samimi bir ortamda tanıştığı İranlı Arzu Doğan (Arezoo Gharlar) ile Ağustos 2022’de sürpriz bir şekilde evlendi. Eşini evlenmeye ikna etmek için İran’a gittiğini vurgulayan şarkıcı, “Arkadaşlarımız habersiz evlendiğimiz için kırıldılar ama biz çocuğumuz olsun diye acele etmek istedik. Allah’ın izniyle olur. sonra büyük düğün.”

NİHAT DOĞAN BABA OLUN!

Sessiz sedasız nikah masasına oturan çift, adını Badıkan koydukları oğulları ile 13 Ocak’ta bir araya geldi. Müjdeli haberi sosyal medya hesabından paylaşan ünlü şarkıcı şu ifadeleri kullandı: “Bu dünyada en çok istediğim şeydi. çocuk sahibi olmak

Oğlum Badıkan 13 Ocak Cuma günü dünyaya geldi ve duamı kabul eden Rabbime, bana dünyanın en güzel hediyesini veren eşime şükrediyorum. Rabbim önce sana sonra çocuğuma güzel bir kader yazsın. Hayırlı bir ömür nasip etsin. Bugün paylaşmak için heyecanlandım. Baba olmanın heyecanı, sahneye çıkmanın heyecanından farklıdır. Tanrı herkesi korusun. Hoşgeldin Badikan”

SEYHAN SOYLU BADIKAN’I PARAYA GETİRİYOR!

Nihat Doğan, bugün eski meslektaşı Seyhan Soylu ile yaptığı takasla dikkatleri üzerine çekti. Bebek görmek isteyen Seyhan Soylu, küçük Badikan’ı paraya boğdu.

Bu anları kaydedip Instagram’da yayınlayan Soylu, şu ifadeleri kullandı: “Nihat Doğan, ‘Bir çeyreklik al’ dedi. “Sonra Seren’i Serengil’in Teyzesine ver. Bakalım ne giyecek.?”

Seyhan Soylu’nun paylaşımını kendi sayfasından paylaşan Nihat Doğan, görüntülere şu notu ekledi: “‘Çeyrek altın takıyorsun’ dedim Seyhan Soylu abartılı.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir