Oya Başar Sevenlerinin Yüreğini Ağzına Getirdi! Oya Başar Kaza Geçirdi Son Durumu Ailesi Açıkladı!

0

Oya Başar hayranlarını korkuttu! Hastane bandajıyla gözlerini ayıran oyuncu, “Yarın gözlerimi güzelliklere ve iyiliğe açmak istiyorum” notunu düşürdü.

Oya Başar kaza geçirdi! Sevenlerinin yüreği ağzına geldi

Usta sanatçı Oya Başar, uzun süredir devam eden Plastik Aşk oyununda bir kırılma ile karşımıza çıktı. Parmağını kıran Oya Başar, yaşadığı acıya rağmen sahneye çıktı. Usta sanatçı, “Acımı anlatacak kelime bulamıyorum” demiş.

Usta sanatçı Oya Başar, 14 Ocak’ta gerçekleşen Plastik Aşk’ın sahnesi önünde kaza geçirdi.

Oya Başar’ın parmağı kırıldı. Sabah’ta yer alan haberin ardından; Doktoru hastanede bulunan oyuncuya “Ayağa kalkamazsın, sahneye çıkamazsın” dedi. Ancak Başar, “Bu maça günler öncesinden bilet alanlar var, bekletemem” dedi. dedim.

Ağrı kesicilerle sahneye çıkan Başar topallayarak performansını sergiledi. Oyunun ortasında ağrıları artan oyuncu, performansını dişlerini sıkarak bitirdi.

Başar, “O an hissettiğim acıyı tarif edecek kelime bulamıyorum” dedi ve bundan sonraki maçlarıma terlikle devam edeceğim.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir