Hakan Ural'un Canlı Yayında Söyledikleriyle Olay Oldu!

0

Açıklamalarıyla adından söz ettiren Hakan Ural ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın “Çevre ve Medya” konulu söyleşisine konuşmacı olarak davet edilen Hakan Ural, sözleriyle olay oldu.

hayatta neler oluyor dizinin hem sunucusu hem de yorumcusu olan Hakan Ural, gündem maddeleriyle ilgili yaptığı yorumlarla adından sıkça söz ettiren bir isim. Her açıklamasıyla sosyal medya ve magazin dünyasında olay haline gelen Ural, bu kez katıldığı özel bir programda söyledikleriyle olay oldu.

Hakan Ural’dan tepkili sözler

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın “Çevre ve Medya” konulu konferansına konuşmacı olarak davet edildiğinde tepkiyle karşılaşan Hakan Ural, “Beni sadece siyasi görüşlerim için eleştiriyorsunuz. Onların derdi Hakan Ural değil, Tayyip Bey’in kurduğu ülkeyi beğenmiyorlar.”

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın “Çevre ve Medya Üzerine” başlıklı konuşmasına davet edilen Hakan Ural, tepkilerin ardından açıklama yaptı. Hakarete uğruyor. Anne babaya bile lanet okurlar. Bu sitenin karşıt görüşlere karşı tutumu budur. Beni öyle olduğum için değil, siyasi görüşlerim nedeniyle hedef alıyorlar.

Ancak ideolojik farklılıklar bizim zenginliğimizdir. Eleştiriler elbette olacak ama bunlar aşağılayıcı. Böyle geliştiysem lise 2 terkim. Gençler şu anda sahip oldukları imkanlarla ne kadar gelişebilirler? Bunu vurgulamak istedim.

Adamlar cumhurbaşkanına, milli savunmaya, vatana ve millete lanet okuyor. Bu bağlamda Hakan Ural kimdir? Vatanını, milletini aşağılamayı meziyet olarak gören bu zihniyeti eleştirmek rozetimdir. Karşıt görüşleri ötekileştirmenin ve onları zombi gibi görmenin erdem olduğuna inanıyorlar.

Ben vatan ve millet sevgimi dile getirdikçe buna tahammül edemezler. Bu isimler değişir ama zihniyet değişmez. Bu millette bin yılı aşkın süredir oynanan oyunlar tersine döndü. Ana itirazları budur. Pek çok insan kariyerimi yıllara göre belirlemez. Kadir Abi bile tercih etmediği için yok. Bir tek Cüneyt Arkın vardı. İnsanlar beni takip ediyor, insanları sevmiyorlar. Bence bu site tarafından saldırıya uğrayan kişi veya kurumlar güvenilirdir ve insanların refahına hizmet etmektedir. Bu insanlar Tayyip Bey’i kuran, yaratan ülkeyi sevmiyorlar.”

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir