Samsung Galaxy A10 Modeli, Android 11 Güncellemesi Alıyor

Samsung, mevcut akıllı telefon modelleri için Android 11 güncellemesini sunmaya devam ediyor. Bununla birlikte Samsung, 2019 yılının ilk yarısında piyasaya sürdüğü cihazlarından biri olan Galaxy A10 modeli için de bu güncellemeyi yayınlamaya başladı. Güney Koreli şirket, söz konusu model için Android 11 tabanlı One UI 3.1 güncellemesini yayınlıyor.

Samsung Galaxy A10, sahip olduğu fiyat ile çok sayıda satmayı başardı. Bununla birlikte cihaz, kutusundan Android 9.0 Pie tabanlı One UI 1.1 arayüzü ile birlikte çıkıyordu. Şimdi ise One UI’ın daha gelişmiş sürümü olan One UI 3.1 arayüz güncellemesini alıyor. Bu güncelleme Android 11 özelliklerinin yanı sıra One UI’daki yenilikler de cihaza gelmektedir.

Söz konusu güncelleme, A105FDDU6CUH2 sürüm numarası ile cihaza ulaşıyor. Bunun yanı sıra Samsung, bu güncelleme Haziran 2021 Android güvenlik yamalarını da cihaza göndermektedir. Bu sayede cihaz güvenlik konusunda daha iyi bir konuma yükselmektedir. Ayrıca güncellemede geliştirilmiş performans, daha iyi özelleştirme ve gelişmiş Dijital Denge gibi konulara odaklanılmaktadır.

Şimdilik yalnızca Hindistan’daki kullanıcılar tarafından indirilebilse de kısa süre içerisinde hem Türkiye’de hem de diğer ülkelerde bu güncellemenin yayınlanmasını bekliyoruz. OTA yoluyla gönderilen güncellemenin gelip gelmediğini cihazınızın “Ayarlar” uygulamasından kontrol edebilirsiniz. Bunun için ayarlardaki “Güncelleme > İndir ve Kur” yolunu izlemeniz yeterlidir.

Eğer güncelleme ayarlarında herhangi bir güncelleme gözükmüyorsa bu güncellemenin henüz sizin cihazınıza ulaşmadığı anlamına gelmektedir. Bu nedenle güncelleme için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Galaxy A10 modelinin bir sonraki Android 12 güncellemesini almayacağını da belirtelim. Ancak bu model için güvenlik güncellemeleri yayınlanmaya devam edecektir.

“Samsung Galaxy A10 Modeli, Android 11 Güncellemesi Alıyor” başlıklı haber ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorum bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir