Redmi Note 8 Modeli, MIUI 12.5 Güncellemesi Alıyor

0

Xiaomi, geçmişte tanıttığı daha fazla akıllı telefon modeli için MIUI 12.5 güncellemesini dağıtmaya devam ediyor. Şimdi de şirketin çok satan akıllı telefonlarından biri olan Redmi Note 8 modeli MIUI 12.5 güncellemesi alıyor. 2019 yılında piyasaya sürülen orta seviye akıllı telefon modeli, bu güncellemeyle birlikte yeni özelliklere kavuşuyor.

Xiaomi’nin Redmi Note 8 modeli, Android 9.0 Pie tabanlı MIUI 10 ile piyasaya sürüldü. Qualcomm Snapdragon 665’ten güç alan cihaz, sahip olduğu özellikleriyle çok tercih edilen modeller arasında yer aldı. Bununla birlikte akıllı telefon, MIUI 11 ve MIUI 12 güncellemeleri aldı. Aynı zamanda daha sonrasında Android 10 güncellemesi de bu modele gönderildi.

Xiaomi şu anda yeni güncellemeyi göndermeye başladı. Bu sayesinde arayüz iyileştirmeleri ve bazı hata güncellemeleri Redmi Note 8 kullanıcılarına geliyor. Bununla birlikte güncelleme şimdilik yalnızca “Çin Sürümü” kullanan kullanıcılar için kullanılabilir durumda. Ayrıca bu güncelleme ile birlikte MIUI 12.5’in yanı sıra Android 11 güncellemesi de cihaza gelmektedir.

Buna ek olarak Çin kullanıcıları için yayınlanan güncelleme, V12.5.1.0.RCOCNXM yapı numarası ile gönderilmektedir. Şu anda sınırlı bir güncelleme olsa da yakında diğer bölgeler için de güncellemenin gönderileceğini söyleyebiliriz. Ayrıca Türkiye’ye de bu güncelleme kısa süre içerisinde gelecektir.

OTA yoluyla gönderilen güncellemenin gelip gelmediğini cihazınızın “Ayarlar” uygulamasından kontrol edebilirsiniz. Bunun için ayarlardaki “Güncelleme > İndir ve Kur” yolunu izlemeniz yeterlidir. Eğer güncelleme ayarlarında herhangi bir güncelleme gözükmüyorsa bu güncellemenin henüz sizin cihazınıza ulaşmadığı anlamına gelmektedir. Bu nedenle güncelleme için biraz daha beklemeniz gerekiyor.

“Redmi Note 8 Modeli, MIUI 12.5 Güncellemesi Alıyor” başlıklı haber ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorum bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir