Şahmaran Dizisinin Şahsu'nun Transparan Kıyafeti Olay Oldu!

0

Netflix’te bugün yayınlanmaya başlayan Şahmaran’ın galası dün akşam gerçekleşti. Serenay Sarıkaya’nın güzelliği galaya damgasını vurdu. Sarıkaya elbisenin alt kısmına bir bakış daha.

Serenay Sarıkaya’nın başrollerini Burak Deniz ve Mert Ramazan Demir ile paylaştığı Şahmaran dizisi Netflix’te yayınlandı. Dizinin galası sosyal medyayı salladı. Sarıkaya, galaya yılan detaylı siyah şeffaf takılarıyla geldi. O gece güzelliğiyle dikkatleri üzerine çeken oyuncu, ilerleyen saatlerde şarkı söylemesiyle de büyüledi.

Netflix Türkiye yapımı Şahmaran nihayet izleyiciyle buluşuyor. Serenay Sarıkaya’nın Şahsu rolünde yer aldığı dizide Burak Deniz, Mustafa Uğurlu ve Mert Ramazan Demir de rol alıyor.

Şahmaran galası dün akşam gerçekleşti. Dizinin ana karakteri Serenay Sarıkaya galayı şekillendirdi. Galaya tamamen siyah transparan bir elbiseyle gelen Sarıkaya’nın tercihi yüksek belli iç çamaşırı ve siyah sutyen.

Göğüs dekoltesi ve güzelliğiyle sosyal medyanın da gündeminde olan Sarıkaya, gece boyunca sahne alarak şarkı söyledi.

ŞAHMARAN KONUSU NEDİR?

Şahsu, odak noktası olduğu Şahmeran kehanetinden ve onu bekleyen aşktan habersizdir. Ancak sadece iki kişinin değil, iki ırkın da kaderi bu aşka bağlıdır. insanlar ve yılanlar…

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir