Kıvanç Tatlıtuğ Sevenlerini ve Ailesini bir Hayli Korkuttu! Hastaneye Kaldırılan Kıvanç Tatlıtuğ'un Son Durumu!

0

Günlerini sette yeni dizisinin çekimleriyle geçiren Kıvanç Tatlıtuğ, son günlerin en çok konuşulan isimlerinden biri oldu. Ünlü isimden hayranlarını üzen haber geldi.

Aile dizisinin başrolünü Serenay Sarıkaya ile paylaşan Kıvanç Tatlıtuğ’un haberi hayranlarını kızdırdı. Oyuncu sette rahatsızlandı ve hastaneye kaldırıldı. Gıda zehirlenmesi geçiren oyuncu hastanede tedavi altına alınırken set iptal edildi.

Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ’un birlikte rol alacağı aile dizisi merakla bekleniyor. Aile dizisinin çekimleri devam ediyor. Yoğun bir iş temposuna sahip olan Tatlıtuğ’un geçtiğimiz günlerde sette rahatsızlandığı ortaya çıktı.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Kıvanç Tatlıtuğ, geçtiğimiz günlerde gıda zehirlenmesi nedeniyle hastaneye kaldırılmıştı. Dünkü tedavisinin ardından sete kendini iyi hissederek giden Tatlıtuğ, çekimlere hazırlanırken tekrar rahatsızlandı. Oyuncu kendini kötü hissettiği için set iptal edildi.

Herkesin kalbini kıran hastalık kısa sürede sosyal medyanın gündemi oldu. Geçmiş olsun Tatlıtuğ gönderildi.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir