Rüyanda Görürsün Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu! Rüyanda Görürsün Filmi Ne Zaman Başlayacak?

0

Burcu Özberk ve Murat Boz başrolündeki Rüyanda Görürsün filminden sevindiren haber geldi. Rüyanda Görürsün filminin vizyon tarihi belli oldu. Rüyanda Görürsün ne zaman başlayacak?

Rüyanda Görürsün filminin fragmanı yayınlandı. Fragmanı yayınlanan filmin ne zaman yayınlanacağı de netlik kazandı. Romantik komedi türündeki Rüyanda Görürsün filminde Murat Boz Engin karakterine Burcu Özberk ise Pelin karakterine hayat verecek. Burcu Özberk ve Murat Boz’un partnerliği ve uyumunun merak edildiği filmin oyuncuları arasında Feridun Düzağaç, Ekin Mert Daymaz, Şerif Erol, Devrim Yakut, Hivda Zizan Alp, Uğur Uzunel, Selen Soyder gibi isimlerde yer alacak.

 

Rüyanda Görürsün Filmi Vizyon Tarihi!

Yönetmenliğini Cemal Alpan’ın yapacağı Rüyanda Görürsün filmi 3 Şubat 2023 tarihinde vizyona girecek. Rüyanda Görürsün Amazon Prime Video’nun ilk yerli filmi olacak.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir