Bekçi Alımları Başlıyor! 18-55 Yaş Aralığındaki Herkes Başvurabilir! İşte Bekçi Alım Tarihleri!

0

İş arayanlara sevindiren bir haber daha geldi. Bekçi alımları tarihleri açıklandı. 2023 yılı bekçi alımı şartları belli oldu.

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) çarşı ve mahalle bekçisi iş ilanını yayınladı. İlana göre başvurusu kabul edilen kişiler özel şirketlerde bekçilik yapacak. Bekçi alımı 25 Ocak’ta başlayacak ve 3 Şubat’a kadar devam edecek. Peki bekçi olmak isteyen adaylar için gerekli şartlar neler olacak? İşte 2023 yılı bekçi alımı başvurusu için genel şartlar…

Bekçi Alımı Başvuru Şartları

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak ve 55 yaşını geçmemiş olmak, ilköğretim, lise, ön lisans, lisans mezunu olmak ve yurt dışı okullardan mezun olanların denklik belgesine sahip olması, Kamu haklarından mahrum olmamak, Alkol ve uyuşturucu madde tüketimi nedeniyle tedavi görmüş ya da görüyor olmamak, Terör örgütleri ve bu örgütlerin legal ya da illegal uzantılarının eylemlerine katılmamış olmak, Vardiyalı çalışmaya uygun olmak.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir