Reza Zarrab'ın Hadise'ye Hediye Ettiği Aracı 200 Bin Euro'ya Sattı İddia Ediliyor! Ebru Şancı İfşa Etti!

0

Eski model ve yorumcu olan Ebru Şancı, ‘Anlatmazsam’da bombaya daha imza attı. Şancı’nın iddiasına göre; Reza Zarrab, Hadise’ye 5 milyon TL değerinde araba verdi. Hadise geçenlerde bu aracı 200 bin euroya sattı.

Hadise ve Reza Zarrab hakkındaki iddialar devam ediyor. Şancı’nın iddiasına göre; Reza Zarrab, Hadise’ye 5 milyon TL değerinde araba verdi. Ebru Şancı Öztürk, milyon dolarlık aracın akıbetini Beyaz TV’de yayınlanan Söylemezsem programında açıkladı.

KOCASINA HEDİYE ALIRKEN ÖĞRENDİĞİ FUTBOL HATASI
Ebru Şancı, Hadise’nin aracı geçen yıl Mart ayında Belçika’da 200 bin Euro’ya sattığını ortaya çıkardı.

Ebru Şancı Öztürk, “Eşim (Alparslan Öztürk) çifte vatandaş. Eşime hediye olarak araba almak için Belçika’ya gittik. Eşimin arkadaşlarıyla ona sürpriz yapmak için anlaştık. Çocuk, ‘Hadise aracı arkadaşıma sattı keşke daha önce haber verseydin’ dedi. dedi. Hatta geçen yıl Mart ayında 200.000 €’ya sattı. Sattığı galeri sahibinin adı Ali’ydi. Ali Bey’i dün gece aradım, sizi arayacağım dedi, aramadı, geri aramadı. Atamalar yapılıyor, pozisyonlar tutuluyor” dedi.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir