Şahmaran Dizisi Resmen Kavurdu Resmen! Dizinin İlk Bölümü Dünya Rekoru Kırdı!

0

Şahmeran mitolojisini konu alan yeni dizi adını buradan alırken, başarılı oyuncuların sahneleri kısa sürede sosyal medyanın konusu oldu.

Başrollerini Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz’in paylaştığı, oyuncu kadrosunda Mustafa Uğurlu, Mahir Günşiray, Mert Ramazan Demir, Ebru Özkan, Hakan Karahan, Elif Nur Kerkük, Mehmet Bilge Aslan, Ekin Gökgöz, Berfu Halisdemir, Nilay Erdönmez, Nil Sude Albayrak, Ayşe Lebriz Şahraman’ın ilk sezonu Berkem, Mert Doğan ve Ece Ertez gibi başarılı isimlerle yayınlandı.

Şahmaran Konusu

Şahsu, öğretmenlik yapmak için gittiği Adana’da annesini yıllar önce terk eden dedesiyle yüzleşmeye kararlıdır. Bu yolculukta kendisini, Şahmeran soyundan gelen Mar adlı alışılmadık ve gizemli bir topluluğun ortasında bulur. Aşkın ve bilgeliğin en büyük sembollerinden biri olan Şahmeran efsanesine inanan Mar ırkı, Şahsu’nun gelişiyle tarihi kehanetin gerçekleşmesini beklemektedir. Dedelerinden geçmişin hesabını sormak için yola çıkan Şahsu ve Maran’ın yolları kesiştiğinde hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır…

Detaylar Burada!

Umur Turagay’ın yönettiği, Pınar Bulut’un senaryosunu yazdığı, tutku ve gizemin efsanevi öyküsünün yapımcılığını TIMS&B Productions, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar üstleniyor.

Merakla beklenen dizi yayınlanan ilk bölümden itibaren dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Serenay Sarıkaya’nın yılanla bütünleşmesinin ardından Şahmaran’a dönen partneri Burak Deniz ile aşk sahneleri de dikkat çekti.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir