Kenan Sofuoğlu Türkiye'yi Ayağa Kaldırdı! Üç Yaşındaki Çocuğuna Araba Kullandırdı!

0

Motosikletli fotoğraflarıyla gündem yaratan Kenan Sofuoğlu’nun 3 yaşındaki oğlu Zayn, sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden biri oldu. Bu sefer tek başına araba kullanan Zayn, yeni fotoğraflarıyla tartışma yarattı.

Eski dünya yarış şampiyonu ve AK Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu, sosyal medya hesabından 3 yaşındaki oğlu Zayn’ın evlerinde tek başına araba kullandığı fotoğrafları paylaştı. Fotoğraflara kısa sürede çok sayıda yorum geldi.

ARAÇ KAMERASINDAN YOLDA GÖRÜNÜYOR
Paylaşılan görüntülerde 3 yaşındaki Zayn arabaya biniyor, koltuğa oturuyor ve araç kamerasından yola bakıyor. Otoparktan arabayı alan küçük çocuk, arabayı aldığı yere bırakır.

Ayaklarının pedala yetişmekte güçlük çektiğinin görüldüğü videoda yetenekler dikkat çekse de 3 yaşındaki çocuk böylesine tehlikeli bir hareket yapınca aileye tepki gösterenler oldu.

DAHA ÖNCE KULLANILDI
Kenan Sofuoğlu’nun daha önce 3 yaşındaki oğlu Zayn’ı 560cc’lik bir motosiklete bindirmiş ve bu görüntüler sosyal medyada çok konuşulmuştu.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir