Redmi 9T Modeli, Android 11 Güncellemesi Almaya Başladı

0

Xiaomi, son zamanlarda mevcut modelleri için Android 11 güncellemelerini sunmaya devam ediyor. Bununla birlikte Çinli şirket, Redmi 9T modeli için Android 11 güncellemesini yayınladı. Böylece Xiaomi’nin orta seviye özelliklere sahip olan Redmi 9T modeli, Android 11’in yeniliklerine bu güncelleme ile kavuşuyor.

Redmi’nin 9T isimli akıllı telefon modeli, Android 10 tabanlı MIUI 12 arayüzü ile piyasaya sürüldü. Henüz yeni bir akıllı telefon modeli olmasına rağmen Xiaomi, Android 11 güncellemesini bu model için yeni yayınladı. Ayrıca henüz Redmi 9T için MIUI 12.5 güncellemesinin gönderilmeye başlanmadığını belirtelim.

Xiaomi, Redmi 9T için birkaç bölgede Android 11 güncellemesini resmen sunmaya başladı. Şu anda Endonezya, Tayvan ve ayrıca Türkiye için güncelleme gönderildi. Buna ek olarak küresel sürüm kullanan cihazlar da güncellemeyi almaya başlamış durumda. Bu bölgeler dışında kalan kullanıcılar ise birkaç hafta içerisinde güncellemeye kavuşacaklardır.

Redmi 9T için Türkiye’deki cihazlara gönderilen güncelleme, V12.0.1.0.RJQTRXM yapı numarasına sahiptir. Bununla birlikte bu güncelleme, “Kararlı Beta” olarak gönderiliyor. Yani henüz kararlı bir tam sürüm olmadığını belirtebiliriz. Bu nedenle ilerleyen süreçte herhangi bir sorun içermeyen kararlı sürüm de bu cihazlara gönderilecektir.

Eğer bir Redmi 9T kullanıcısı iseniz güncellemenin gelip gelmediğini kolayca kontrol edebilirsiniz. Bunun için cihazınızın ayarlar uygulamasına girmeniz yeterlidir. Buraya girdikten telefon hakkında bölümüne girerek mevcut Android sürümüne bakabilirsiniz. Aynı zamanda yeni güncellemenin gelip gelmediğini de buradan kontrol edebilirsiniz.

“Redmi 9T Modeli, Android 11 Güncellemesi Almaya Başladı” başlıklı haber ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda bulunan yorum bölümünden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir