Pastel Film Kanal D İçin Dizi Çekecek! Yapımcı Duyurdu

0

Pastel Film’den gelen haberle birlikte çeşitli detaylara yer verildi. Dizinin ne zaman çekileceği merak ediliyor. Öte yandan Kanal D için önemli bir yapım ekranlara gelecek. Bu noktada hangi dizinin çekileceği ve ne zaman yayın hayatına başlayacağı merak konusu haline geldi. Kanalın Pastel Film ile anlaşması büyük dikkat çekti. Dolayısıyla güncel hazırlıklar ve çok daha fazlası yanıt bulacağa benziyor.

Dönem Dizisi Geliyor!

Dilek Taşı dizisi için anlaşma sağlanmıştı. Dönem dizisi olacak yapım hakkında çeşitli detaylara yer verildi. Oyuncu kadrosu henüz belli olmasa da dizinin konusu hakkında biraz bilgi sahibiyiz. Dönem dizisinin 1980’li yıllarda geçeceği belirtildi. Bu gelişme esasında bizleri neler bekliyor yanıt bulacak. Dolayısıyla sizler de dizi ile ilgili bilgi sahibi olabilirsiniz. Şok eden detaylar ve dahası açıklanacak. Pek çok kişinin yakından takip edeceği projede henüz detaylar açıklanmadı.

Oyuncu Kadrosu Net Değil

Oyuncu kadrosunun henüz açıklanmadığı ve projenin çok yeni olduğu konuşuluyor. Bu gelişme ile birlikte diziden nasıl bir hamle geleceğini en kısa sürede öğreneceğiz diyebiliriz. Öte yandan Pastel Film’in güzel bir dizi projesine imza atacağı düşünülüyor.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir