Bir Peri Masalı'nda Zeynep Ne Yapacağını Şaşırdı! Bir Peri Masalı'nda Bu Hafta Neler Olacak?

0

Bir Peri Masalı 3. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizide bizleri neler bekliyor? Alina Boz ve Tarık Emir Tekin’in başrolde oynadığı dizideki güncel detaylar tek tek ortaya çıktı. Şimdi ise çeşitli detaylara yer verilmekte. Fox TV’deki dizinin geldiği son konum dikkat çekti. Öyle ki diziye dair neler biliyoruz yanıt bulacak. Son zamanlara damgasını vuran diziye ilişkin merak edilenleri aktaracağız.

Dizide Neler Oluyor?

Alp’in Zeynep’i yeni hayatında yakalaması onu zor duruma sokacaktır. Alp, diğer insanlara tüm gerçekleri itiraf edecek mi yoksa Zeynep için sır tutmak zorunda mı kalacak? İşte dizideki can alıcı sahne ile birlikte herkes neler olacağını merak ediyor. Dolayısıyla güncel gelişmeler eşliğinde neler yaşanacağını en kısa sürede göreceğiz.

Geçen Hafta Neler Yaşandı?

Öte yandan Fox TV resmi sitesi üzerinde paylaşılan geçmiş bölüm özetinde ise aşağıdaki gelişmeler yer alıyordu:

“Onur ve Bige’nin nişan haberi yalnızca Zeynep’in planını değil, duygularını da altüst etmiştir. Zeynep, Köksal ailesini farklı bir koldan fethetmeye karar verse de içten içe hala onunla Onur’u kaderin bir araya getirdiğine inanmaktadır. Alp ve paranın gerçek sahipleri ise Zeynep’i bulmak üzeredir.”

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir