Bir Küçük Gün Işığı Dizisinde Beklenmedik Olaylar Patlak Verdi!

0

Bir Küçük Gün Işığı dizisine dair merak edilenler ve çok daha fazlası yanıt bulacak. Öte yandan dizi ile ilgili neler biliyoruz sizlerle paylaşacağız. 7. bölümde Sude’nin adeta çıldırması Fırat’ı sorguya çekmesi gözler önüne serildi. Bu gelişme ile birlikte bizleri nelerin beklediği de yanıt bulacak. Son zamanlarda dizinin gidişatı oldukça iyi yorumlanıyor. Çünkü reytingler arttı ve dizideki hikaye de iyice hararetli hale geldi.

Dizide Neler Yaşanmıştı?

Bir Küçük Gün Işığı dizisinin son bölümünde yaşanan olayları sizler için derledik. Resmi internet sitesinde paylaşılan yazıda ise aşağıdaki ifadelere yer verildi:

“Dila ve Ümran arasındaki savaş artık ölümcüldür, birinin canına mal olmadan Fırat bir şeyler yapmalıdır. Ancak Fırat hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığını, buzdağının görünmeyen bir yüzü daha olduğunu bilecek kadar tanır ailesini.

Elif ise Güneş’e bir yuva vermek, onu evinde hissettirmek isterken evi kaybedeceğini öğrenmiş, çaresizdir. Her şeye rağmen Güneş için sağlam durmaya, ona bu felaketi sezdirmemeye çalışır ama Güneş evsiz kalacaklarını anlar. Güneş seçimini çoktan yapmıştır. Güneş’in evi, Elif’tir artık. Fırat, Elif’e yardım etmek isterken geri dönüşü mümkün olmayan bir hata yapar. Bu sırada Dila da boş durmaz, Fırat’la Ümran’ı karşı karşıya getirmeyi başarır.”

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir